Hoppa till innehåll

Svenska mästare i Cornhole!

I lördags gick 3:e upplagan av Svenska Öppna Cornholemästerskapen av stapeln. Många av oss följde det på plats eller via Facebook under dagen. Ett fantastiskt fint arrangemang av Svenska Cornholeföreningen, tack så jättemycket och bra jobbat allihop!

Vi på CornholeFabriken vill passa på att gratulera alla nyblivna Svenska Mästare, tyvärr har vi inte 100 koll på vilka som vann i alla klasser men konstaterar att det finns många VÄLDIGT bra Cornholespelare i denna relativt nya sport. Grattis alla!

I Fabriken jobbades det stenhårt veckan innan SM för att det skulle finnas tillräckligt många banor på plats på lördagen. Nu behövdes inga tävlingsbanor från oss utan de blev kvar i Fabriken som reserv ifall nån bana skulle gå sönder under dagen.

Däremot hade vi två andra typer av banor där mest för att visa; Majas Mini-bana och CF Deluxe.

Majas Mini-bana var uppskattad, banorna (och påsarna!) blir otroligt gulliga när det inte är full-size. Vi hade lackat den i lila och sen, såklart, lagt ett lager glitter på det. De blev superfina och tjejerna gjorde ett kanonjobb med målning och hantlangning.

We love cornhole!

Full fart med Majas Mini

CF Deluxe är en bana under produktion, den hann inte bli helt klar men ville ändå visa hur snygg en cornholebana kan vara. Solid Ek med 9 lager klarlack. Det som återstår nu är att få på benen och några deluxe-detaljer, sen har vi en bräda som värdig alla lyxlirare! Lägger upp ett foto i Bilder då den är klar.

/Jörgen