Hoppa till innehåll

Retur

Ångerrätt Om du skulle ångra ditt köp hos oss har du rätt att returnera varan inom två veckor efter att du mottagit denna. Varan ska vara oanvänd, oskadad samt returneras i originalförpackning. Köparen står för returfrakten. Det är viktigt att du kontaktar oss via e-post; info@cornholefabriken.se innan du returnerar ditt köp, detta för att vi ska komma överens om returen samt för att vi ska kunna hantera detta smidigt för dig. Observera att du vid retur ska skicka med en ångerblankett komplett ifylld. Ångerblanketten hittar du här.

Om du ångrar ditt köp kommer vi att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för betalningen till oss, om vi inte uttryckligen kommit överens om något annat.

Vid specialdesignade produkter (brädor samt påsar med kundanpassad design) Ångerrätten gäller även för dessa produkter, men med tillägget att kunden är betalningsskyldig för kostnaden för framtagandet av designen samt en kostnad för den kundspecifika printen. Påsar med kundanpassad design omfattas inte av ångerrätten. Kunden står för kostnaden för returfrakten.