Hoppa till innehåll

Mera cornhole!

Nu har vi uppdaterat med lite nya bilder på senaste brädorna och påsarna vi gjort. Det märks att utesäsongen 2019 är slut för det är betydligt mycket lugnare i fabriken. Ganska skönt tycker vi men samtidigt lite tomt ifall man jämför med som det var i somras. Fördelen med att försäljningen minskat är att vi får tid att jobba med annat, vi hoppas att det ska märkas här framöver!

Vi får fortfarande förfrågningar på spel och vi har kommande leveranser men mycket av verksamheten nu handlar om produktutveckling och att bygga lager inför 2020. För två helger sedan höll Härnö Cornhole sitt Klubbmästerskap 2019 och vi var där med brädor och deltagande. Grattis till alla vinnare och tack för responsen på våra nya tävlingsbrädor. Vi ska förfina tävlingsbrädorna lite till, sen kommer de att gå att köpa till säsongen 2020.

Ett annat jobb som vi gör uppdatering av hemsidan. Till våren är ambitionen att ha en ny hemsida med webbshop där man kan klicka i och beställa varor direkt från hemsidan utan att behöva maila sin order som det är idag.

Håll utkik så hörs vi mer framöver. Keep on cornholeing! /J