Våra produkter

I vår produktportfölj idag finns två olika typer av brädor samt några varianter av påsar.

Brädor

SOLID är våra standardbrädor och de brädor som vi säljer absolut flest av. De lämpar sig ypperligt vid spel hemma, i stugan eller på ställen där brädorna blir mer eller mindre stationära. SOLID tillverkas av 12 eller 15 mm björkplywood och har infällbara ben.

SOLID går att få med vår standarddesign, med eget motiv eller som tävlingsvarianten PREMIUM.

FLEX är våra egenutvecklade, vikbara brädor. De är något mindre utrymmeskrävande än SOLID vid transport och blir därmed lättare att ta med på utflykten, ha med i båten, husvagnen, husbilen etc.

FLEX går att få med vår standarddesign eller med eget motiv.

I utfällt läge uppfyller alla våra brädor svenska standardmått för tävling (60×120 cm)

Påsar

Påsarna tillverkar vi vanligtvis med en sida av tyg och den andra sidan av konstskinn. Tygsidan är glatt och gör att påsen glider på brädan medan konstskinnsidan är sträv och gör att påsen lättare stannar kvar på brädan.

Fyllningen i påsarna består antigen av majs eller av plastgranulat. Majs är ”originalfyllningen”; miljövänlig men något känslig mot väta, plast är mer väderbeständigt. Vikt och storlek på påsarna uppfyller svensk standard.

Färgen på påsarna går att kombinera i en mängd olika varianter, enfärgade blåa, gula, röda, svarta och gråa bla annat. Kombinationen med tygsidan i en färg och konstskinnsidan i en annan går att göra i mängder av varianter.

I webbshopen kan du välja ifall du vill köpa kompletta spel dvs 2 brädor och 8 påsar eller enbart påsar. Hittar du inte det du önskar i shopen går det alltid att kontakta oss för speciella lösningar och önskemål.
Vid alla köp ingår en ekologisk bärpåse.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.