Hoppa till innehåll

Dax att köpa Cornhole?!

Först får vi lov att be om ursäkt att vi inte varit så aktiva och uppdaterat vår hemsida på ett tag. När det är mycket i CornholeFabriken lägger vi fokus på produktionen och tyvärr slarvar vi då med uppdatering av hemsidan. Vi är lite bättre på att hålla vår Facebook-sidan uppdaterad så kolla gärna in oss där (@cornholefabriken). På sikt ska vi försöka få tag på en web- eller kommunikationsansvarig som kan hjälpa oss med hemsida/FB men det får bero ett tag till.

Sen vet vi att det är många som uppskattar bilder på de brädor vi bygger, speciellt motivbrädorna som brukar vara väldigt unika. Nu på slutet har det dock inte varit så många motivbrädor som lämnat fabriken utan mest våra standardbrädor Solid och Flex. Vi håller på med två motivbrädor som kommer att vara klara inom kort, när vi levererat dessa och om kunderna samtycker kommer vi att publicera bilder här på hemsidan.

Sen har vi två väldigt unika Black_is_black brädor på gång. Svart high-gloss pianolack med tävlingspåsar i rött och gult! Vi ser fram emot att få se resultatet, blir nog ett par riktiga dräparbrädor.

Men, det var inte detta jag tänkte skulle få all plats i dagen inlägg utan: HÄR KAN DU KÖPA CORNHOLE-BRÄDOR, CORNHOLE-PÅSAR och snart även andra tillbehör till CORNHOLE!

Säsongen 2019 är definitivt igång och vill du bli en king eller queen of cornhole i sommar är det hög tid att börja slänga lite säckar!

Cornhole är den ultimata sommarsporten som passar alla deltagare, kvinna som man, gammal som ung, lika bra. Enkla regler, socialt och lagomt svårt gör att alla kan vara medoch spela! Ett cornholespel kan vara en perfekt ge-bort-present, utmana-grannen-sysselsättning eller vinn-på-firmafesten på varma sommarkvällar.

Det finns några olika typer av brädor att välja mellan, hör av dig till oss så hittar vi en som passar just dig!

kontakt@cornholefabriken.se eller order@cornholefabriken.se

Kom ihåg: ALLA VILL HA EN CORNHOLEBRÄDA! =)